@3d_baskicim

Sihirli kupa bardak baskısı.
Çocuğunuzun ilk resmini ölümsüzleştirmek istermisiniz ? 
Resmini bize yollayın gerisini bize bırakın. 
Doktorlarımıza ürettiğimiz ücretsiz maskeler
T.C. Sağlık Bakanlığı gözetimi altında doktorlarımıza ürettiğimiz yüz maskesi. Son zamanlarda ülkemizde de olan  Korona(Covid-19) virüsüne karşı savaş içinde olan doktorlarımıza bizde yardım etmek istedik. Sipariş için İnstagram sayfamızdan ulaşabilirsiniz.


Telefon tutamağı
Gece film izlediğinizde telefonunuzu nereye koyacağınızı bilemiyorsanız veya elinizde tutmaktan yorulduysanız bu ürün tam size göre. Ürünümüz üstüne istediğiniz bir ismi yazıp, uygun fiyata sizler için tasarlıyoruz ve evinize kadar getiriyoruz. Sipariş için İnstagram sayfamızdan ulaşabilirsiniz.


Çakı, bıçak vs. seviyorsanız bu ürünümüz tam size göre. İstediğiniz her hangi bir çakı modeli varsa bize atmanız yeterli. Videoda da gördüğünüz üzere ürettiğimiz Kelebek Bıçak modeli ne kadarda keyif verici ve rahat sallanabilir olduğu gayet iyi gözüküyor. Sipariş için İnstagram sayfamızdan ulaşabilirsiniz.


Kelebek Tarak modeli
Saçlarınızı taramayı seviyorsanız ve sıkıcı standart taraklardan bıktınız mı? Sadece bize İnstagram sayfamızdan ulaşmanız yeterli. Görselde de belli olduğu üzere Kelebek modelinde tarak üretiyoruz. Sipariş için İnstagram sayfamızdan ulaşabilirsiniz.


Telefon kılıfı
Evet yanlış görmediniz. Görselde olduğu gibi telefon kılıfıda basıyoruz. Sadece telefonunuzun markasını ve hangi renkte istediğinizi mesaj olarak atmanız yeterli olacaktır. Sipariş için İnstagram sayfamızdan ulaşabilirsiniz.


Araç içi maskot
Araç içi maskot ürünümüz görselde de gördüğün gibi. İstediğiniz ismi, plakayı, numarayı vs. ürünümüzün üstüne yazıyoruz ve üretiyoruz. Sizde ürünümüzün keyfini sürüyosunuz. Sipariş için İnstagram sayfamızdan ulaşabilirsiniz.


Özgürlük heykeli
Bu tip küçük nesnelerle odanıza güzel dokunuşlar yapabilirsiniz. Tabi bizde bu güzelliğe bi katkımız olduğu için mutlu oluruz. Sipariş ettiğiniz ürünleri isteğe bağlı kalarak üretip boyuyoruz da. Özgürlük Heykeli siparişi için İnstagram sayfamızdan ulaşabilirsiniz.


Arabanızda çay içiyorusunuz ve bardağı koyacak yer mi yok! Tek çare STAR 3D BASKI. Sizi düşündük ve bir ürün daha üretmeye karar verdik. Araçlarınız için bardak tutamaklık yapıyoruz. Sizde bu üründen faydalanmak istiyorsanız İnstagram sayfamızdan ulaşabilirsiniz.


İsim yazılı anahtarlık
Üstünde istediğiniz yazı, isim, numara, vs. anahtarlık yapıyoruz. Sipariş için İnstagram sayfamızdan ulaşabilirsiniz.


Barbar Kral klan savaşlarına hazır, peki ya siz onu yönlendirmeye hazırmısınız? İstediğiniz oyun karakteri, süper kahraman ürünlerini siz değeli müşterilerimiz için üretiyoruz, boyuyoruz ve kapınıza kadar getiriyoruz. Sipariş için İnstagram sayfamızdan ulaşabilirsiniz.


Logolu maskot
İstediğiniz logoyu bize bildiriyosursunuz, bizde onun logosunu çıkartıp, maskot yapıp sizlere getiriyoruz. Sizde nerde kullanmak isterseniz orda kullanabilirsiniz. Sipariş için İnstagram sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar